Κατσικίσιο Γάλα Κερκύρας

Κατσικίσιο Γάλα Κερκύρας "Αιγόκερως"


Το κατσικίσιο γάλα ‘’ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ’’ πλήρες παράγεται από 100% ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ φρέσκο γάλα και διατίθεται σε συσκευασία 1lt. Δεν προκαλεί αλλεργίες λόγω της δομής των πρωτεϊνών του. Είναι πιο εύπεπτο από το αγελαδινό λόγω της χαμηλότερης περιεκτικότητας σε λακτόζη και η σύστασή του είναι παρόμοια μ’ αυτή των γαστρικών υγρών.

Είναι πολύτιμο για την ανάπτυξη των παιδιών, αφού παρομοιάζεται με το μητρικό γάλα, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες. Ανακουφίζει από τις παθήσεις του γαστρικού έλκους και δεν προκαλεί γαστρικά αέρια! Το κατσικίσιο γάλα της ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Παράγεται από γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ζώα που μεγαλώνουν με παραδοσιακό τρόπο διαβίωσης και διατροφής στην εξαιρετικής ποιότητας χλωρίδα της Κέρκυρας, και με άρμεγμα υψηλών υγειονομικών προδιαγραφών. Το γάλα μας παστεριώνεται άμεσα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Για την Κτηνοτροφική Κέρκυρας ο σημαντικότερος παράγοντας για την διασφάλιση της ποιότητας του γάλακτος, των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων μας είναι η άμεση επεξεργασία και διάθεσή τους.

Το γάλα της ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ, χωρίς τεχνολογικές ή χημικές παρεμβάσεις, διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες του από τη μητέρα φύση και φτάνει, σε λίγες μόνο ώρες, φρέσκο στο ψυγείο σας.

 

Πληροφορίες Προϊόντος


  • Προέλευση: 100% γάλα Κερκύρας
  • Σύσταση: 100% Κατσικίσιο

Το Κατσικίσιο Γάλα

  • Δεν προκαλεί αλλεργίες .
  • Είναι πιο εύπεπτο από το αγελαδινό .
  • Προσομοιάζει του ανθρώπινου μητρικού γάλακτος.
  • Ανακουφίζει από τις παθήσεις του γαστρικού έλκους .
  • Δεν προκαλεί γαστρικά αέρια .

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1 ΛΙΤΡΟΥ