Η Κτηνοτροφική Κέρκυρας εδρεύει στους Κυνοπιάστες, στην περιοχή Αχιλλείων της Κέρκυρας από το 1981 σε μια ιδιόκτητη έκταση που σήμερα ξεπερνά τα 200.000 τ.μ. Συνδυάζοντας την παράδοση και το μεράκι μας με την τεχνολογία, παράγουμε και προσφέρουμε κρέατα, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα αρίστης ποιότητας και υψηλής θρεπτικής αξίας.

Στα ράφια θα βρείτε φρέσκο αγελαδινό γάλα, φρέσκο κατσικίσιο γάλα, σοκολατούχο γάλα, κεφίρ, παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος, και πρόβειο, ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια και σοκολάτα, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, κεφαλοτύρι, τυρόφετα, γιδοτύρι, μυζήθρα, ανθότυρο και τυρόφετα τσαντίλας ανάλατη και φυσικά το ΜΟΝΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Βούτυρο Κερκύρας, τα οποία θα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Κέρκυρα, αλλά και σε μερικές πόλεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στο κατάστημά μας στο κέντρο της Κέρκυρας, θα βρείτε επίσης και τα κρέατά μας από μοσχάρια, αρνιά και κατσίκια, χοιρινά, και κοτόπουλα γεννημένα στην Κέρκυρα και μεγαλωμένα μόνο από το χορτάρι της Κέρκυρας!

Το γάλα συλλέγεται καθημερινά από ζώα που μεγαλώνουν με παραδοσιακό τρόπο διαβίωσης και διατροφής στην εξαιρετικής ποιότητας χλωρίδα της Κέρκυρας, και με άρμεγμα υψηλών υγειονομικών προδιαγραφών. Το γάλα μας παστεριώνεται άμεσα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Για την Κτηνοτροφική Κέρκυρας ο σημαντικότερος παράγοντας για την διασφάλιση της ποιότητας του γάλακτος, των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων μας είναι η άμεση επεξεργασία και διάθεσή τους.

Το γάλα της ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ, χωρίς τεχνολογικές ή χημικές παρεμβάσεις, διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες του από τη μητέρα φύση και φτάνει, σε λίγες μόνο ώρες, φρέσκο στο ψυγείο σας.