Η γραβιέρα είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο τυρί στην Ελλάδα μετά την φέτα χάρη στην ιδιαίτερη υπόγλυκη και ελαφρώς υφάλμυρη γεύση της. Καταναλώνεται μόνη της, συνοδεύει το φαγητό μας, γίνεται σαγανάκι, και μπαίνει στο τόστ ή την σαλάτα μας.
Η Γραβιέρα μας είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα, τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής, τα αγνά της συστατικά και την ευχάριστη γεύση της. Χαρακτηρίζεται από το ανοιχτό κίτρινο χρώμα και τις ασύμμετρες τρύπες της. Το τυρί αυτό κατέχει μια ιδιαίτερα ευχάριστη και ελαφρώς υφάλμυρη γεύση, με πλούσιο άρωμα αγνού γάλακτος, προκαλώντας ένα αίσθημα ευεξίας και πληρότητας σε όποιον το γευθεί.
Η γραβιέρα της ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ, χωρίς τεχνολογικές ή χημικές παρεμβάσεις, διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά και την ξεχωριστή της γεύση.
Η άριστη ποιότητα και γεύση των τυριών μας, βασίζεται στην παραδοσιακή εκτροφή των ζώων μας που που βόσκουν ελεύθερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κέρκυρας, και εκτρέφονται με με την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χλωρίδα του νησιού.
ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ 8 ΚΙΛΩΝ.